Multimedia Producties

Audio en video

Zowel als onderdeel van een website of als op zichzelf staande productie, komt audio- en videocontent om de hoek kijken. Door het algemeen gebruik van breedband internet in Nederland en daarbuiten, worden bewegend beeld en geluid stilaan het belangrijkste onderdeel van het World Wide Web.

Beeldbewerking, conversie en compressie

Op het internet zijn diverse video- en audioformaten in gebruik. De laatste tijd wordt steeds meer gebruik gemaakt van Flash video. Dit formaat heeft als voordeel de goede kwaliteit in verhouding tot de grootte en het algemene gebruik van de Flash plug-in. Verder komen Windows Media en RealVideo nog redelijk vaak voor.

Wij kunnen video converteren naar een geschikt formaat voor on-line distibutie of plaatsing op traditionele media zoals DVD.

(3D) Animaties

Behalve interactieve 3D omgevingen is het ook mogelijk een 3D fly-through te maken als onderdeel van een videoproductie over bijvoorbeeld architectuur of industriƫle vormgeving. De animatie fungeert in dat geval als visaulisatie van een nog te bouwen object of prototype.

2008-09-25

Kleurcorrectie van een historische opname.
© 2011 - Mainstream Netservice - Alkmaar