Webdesign

Duidelijkheid en doelgerichtheid

Mainstream Netservice ontwerpt en bouwt websites. Daarbij staan duidelijkheid en doelgerichtheid voorop. Duidelijkheid betekent een toegankelijke site die heldere informatie biedt. Doelgerichtheid betekent een site die volgens uw wensen wordt gebouwd en op termijn weinig onderhoud vergt.

Uiterlijk

Het uiterlijk van een website wordt bepaald door een samenwerking van verschillende onderdelen. De basis wordt gevormd door HTML, Style Sheets (CSS), afbeeldingen en Javascript. Vervolgens worden afhankelijk van de inhoud door middel van plug-ins (zoals Flash) animaties, audio en video toegevoegd.

Database integratie

Voor uitgebreide websites met dagelijks wisselende inhoud is het gebruik van een database wenselijk. Omdat de inhoud wordt gescheiden van het uiterlijk, is het onderhoud makkelijker en krijgt de website een uniforme uitstraling. Wij hebben ruime ervaring met het programmeren in PHP (Hypertext Preprocessor) en MySQL.

Banners

Banners en tegenwoordig de zogenaamde skyscrapers zijn niet meer weg te denken. Wij kunnen voor uiteenlopende promotiedoeleinden een banner ontwikkelen; variƫrend van een simpele animatie tot bijvoorbeeld een complexe, interactieve Flash banner.

Content Management Systeem (CMS)

Voor veel klanten bouwen wij een zogenaamd CMS, zodat de eigenaar of beheerder geheel zelfstandig een website kan onderhouden. Dit kan varieren van nieuwsrubriek tot een totaal dynamische site, waar alle tekst en afbeeldingen aan te passen zijn.

Onderhoud

Desgewenst kunt u het onderhoud van een website aan ons uitbesteden. Dit kan onderhoud van een technische of meer redactionele aard zijn.

2008-09-30

HTML - de bron van een webpagina
© 2011 - Mainstream Netservice - Alkmaar